Rabobank nieuwsbrief 26/11/2014

Deze e-mail in uw browser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen

 

 

 

Terugblik Kieskringvergadering

 

 

 

 

 

   

 

 

Automaten Cadier & Keer en Schinveld buiten werking

 

 

 

 

 

 

Ondernemers

 

 

 

Demarrage Ondernemersfinale 2014

 

 

 

 

 

   

 

 

Starter van de maand oktober

 

 

 

 

 

   

 

 

Samenwerking ondernemersverenigingen

 

 

 

 

 

 

Particulieren

 

 

 

Inloopavond Wonen: 18 december

 

 

 

 

 

 

Verenigingen & Stichtingen

 

 

 

Evenementenkalender

 

 

 

 

Algemeen

 

 

 

 

Terugblik Kieskringvergadering

 

 

 

 

Scholengemeenschap Sophianum in Gulpen was dinsdag 4 november het decor voor de Kieskringvergadering Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Met zeven inspiratiesessies over uiteenlopende onderwerpen was er die avond voor alle leden een interessant programma. Lees het verslag en bekijk de foto’s en video op onze site.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Automaten Cadier & Keer en Schinveld buiten werking

 

 

 

 

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn onze geldautomaat in Cadier & Keer en de geld- en sealbagautomaat in Schinveld onlangs doelwit geweest van een plofkraak. Daarbij zijn de automaten ernstig beschadigd geraakt. Wij streven ernaar om deze zo snel mogelijk te herstellen. Bekijk de dichtstbijzijnde alternatieven op onze site. Onze excuses voor het ongemak.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Ondernemers

 

 

 

 

Demarrage Ondernemersfinale 2014

 

 

 

 

Op 17 december vindt de 6e editie van de Demarrage Ondernemersfinale plaats. Een zakelijk event dat u niet wilt én kunt missen! Voor de Ondernemersprijs 2014 zijn genomineerd:- Eugène Vaessen van Hotel-Restaurant De Gerardushoeve uit Epen;
- Raymond, Marloe en Maria Niesten van De Poshoof uit Maastricht;
- Remy Luijten van Luijten Groentechniek uit Wijnandsrade.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Starter van de maand oktober

 

 

 

 

Wendy Bor-Van Megen van ‘Wendy's Little Vintage’ uit Doenrade is verkozen tot Starter van de maand oktober. Wendy is blogger over onderwerpen als 'mamaschap' én kinderkamerstyliste. Ze ontwerpt en levert exclusieve, vintage kinderkamers voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Samenwerking ondernemersverenigingen

 

 

 

 

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten waarin we onze leden, klanten en omgeving ontmoeten. Ook haken we graag aan bij bestaande samenwerkingsverbanden die in ons werkgebied actief zijn zoals de verschillende ondernemersverenigingen. Zo zijn we een samenwerking aangegaan met de Jonge Bedrijven Sociëteit, Business Club Onderbanken, Georganiseerde Ondernemers Schimmert, Ondernemersvereniging De Vuursteen en Gastvrij Heuvelland.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Particulieren

 

 

 

 

Inloopavond Wonen: 18 december

 

 

 

 

Tijdens de inloopavond op 18 december staan onze adviseurs van 18.00 tot 20.00 uur voor u klaar bij onze regiokantoren in Gulpen (Dorpsstraat 34) en Nuth (Stationstraat 171). Als experts op het gebied van wonen en hypotheken zijn zij op de hoogte van de regionale woningmarkt, actuele ontwikkelingen en beantwoorden ze graag uw vragen. De inloopavond is geheel vrijblijvend, loop gewoon eens binnen.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Verenigingen & Stichtingen

 

 

 

 

Evenementenkalender

 

 

 

 

Via een donatie of sponsoring ondersteunen we talloze leuke, verrassende activiteiten. U vindt ze in onze kalender. Hieronder een kort overzicht:- 13 december: Kerstconcert Mannenkoor Sint Remigius i.s.m. jeugd uit Klimmen en Ransdaal;
- 14 december: Kerstconcert Gemengd Zangkoor St. Caecilia Ransdaal;
- 14 december:  Kerstconcert Clarinet Choir Schinveld.Ontvangt uw vereniging of stichting van ons een donatie of sponsoring? Kondig uw activiteit dan ook aan via onze site.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Colofon

 

 

 

De 'Speciaal voor u' is een uitgave van Rabobank Centraal Zuid-Limburg. De nieuwsbrief informeert klanten over lokale acties en initiatieven.

 

 

 

Disclaimer

 

 

Privacy

 

 

 

 

Rabobank

 

 

De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt de Rabobank Groep om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over onze producten en diensten. Als u geen informatie over onze producten en diensten wilt ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken bij de Rabobank. Klik hier om u af te melden.

 

 

 

 

 

Zoek een bedrijf