Inspirerende nieuwtjes september 2014

Rabobank
MailMoment
Geachte relatie,
september 2014
 
Rabo BedrijvenPensioen
Goed zorgen voor later, met een pensioen van deze tijd
Een modern bedrijfspensioen waarmee wij uw zorgen uit handen nemen. Dat is het Rabo BedrijvenPensioen. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen we gezamenlijk uw wensen en doelstellingen op een rijtje zetten.
 
Herman Wijffels Innovatieprijs
Herman Wijffels Innovatieprijs
De Herman Wijffels Innovatieprijs is in de afgelopen dertien jaar uitgegroeid tot dé duurzame innovatieprijs van Nederland. Op 30 oktober worden de winnaars van 2014 bekend gemaakt tijdens een evenement met als thema ‘Kansen in de duurzame economie’.
 
Rabo Groenfinanciering
Aantrekkelijke financiering voor uw duurzame initiatief
Rabo Groenfinanciering is een groene lening voor bedrijven. U financiert hiermee een duurzaam project of een innovatie tegen een gunstigere rente dan bij onze andere bedrijfsfinancieringen. Zo werken we samen aan een betere leefomgeving.
 
Ikgastarten.nl
Ikgastarten.nl is vernieuwd
Op het vernieuwde Ikgastarten.nl vinden ondernemers en zzp'ers interessant nieuws, handige tools en nuttige informatie. Heb je nu geen tijd? Meld je dan aan voor de splinternieuwe nieuwsbrief, vol relevante informatie en artikelen voor ondernemers.
 
Hans Stegeman
Hans Stegeman over economische groei
In een column geeft Hans Stegeman, Hoofd Nationaal Onderzoek bij Rabobank, zijn visie op economische ontwikkeling. Deze keer bespreekt hij de verdeling van de economische groei.
 
Online seminars voor ondernemers
Online seminars voor ondernemers
Hoe combineert u de zakelijke risico’s die u als ondernemer niet uit de weg gaat met de financiële zekerheid die u privé wilt? Wij helpen u hiermee graag op weg met een aantal online seminars die zijn gebaseerd op sleutelmomenten voor ondernemers.
 
Nieuwe betaalmethoden Rabo OmniKassa
Nieuwe betaalmethoden Rabo OmniKassa
U kunt Bancontact/Mister Cash en/of V Pay vanaf nu toevoegen aan uw Rabo OmniKassa. Met deze nieuwe betaalmethoden speelt u in op de toekomst: een groeiend aantal consumenten betaalt al met Bancontact/Mister Cash en V Pay.
 
The Next Entrepeneur 2014
The Next Entrepeneur 2014
Ben je in de afgelopen twee jaar een onderneming gestart en vind je dat jij de meest vernieuwende starter van Nederland bent? Doe dan mee aan de verkiezing van The Next Entrepreneur en maak kans op € 12.500, landelijke bekendheid en toegang tot vele netwerken.
 
Veiligheid Veiligheid
 
Veiligheid Afmelden of gegevens wijzigen
 
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank.
 
 
 
Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!
A025 A

Zoek een bedrijf